Header varumärke Liv

En välstädad arbetsplats vinner vi alla på

Bakterier, virus och mikroorganismer finns överallt. De är en naturlig del av vår omgivning. På handtag, disktrasor, mobiltelefoner, tangentbord. Så det är lätt hänt att de råkar hänga med in i din kropp. Du kliar dig i ögat, petar dig i näsan, biter på en nagel, äter en vindruva. Innan du vet ordet av har du blivit sjuk. Helt i onödan faktiskt. För det finns ett enkelt sätt att stoppa dem. Tvätta och sprita händerna varje gång du varit på toaletten, innan du äter och direkt när du kommer till jobbet.

Men även damm kan innehålla många ämnen som kan påverka din hälsa. Pälsdjurspartiklar, mögelsporer, födoämnesrester, pollen, textil- och mineralullsfibrer, bakterier och virus. Och även hormonstörande ämnen som till exempel mjukgörare i plaster och flamskyddsmedel från elektronik och textilier. 

Med effektiva och skonsamma rengöringsprodukter från Liv och regelbunden städning undviker du enkelt problemen. Utan onödigt slitage på ytor och material. Väljer du dessutom rengöringsprodukter som är märkta med Svanen eller Bra Miljöval är du trygg i att du bidrar till en minskad miljöpåverkan.

Sedan 1999 har vi utvecklat desinfektions- och handhygienprodukter för sjukvården. Därför uppfyller de mycket högt ställda krav, både på effektivitet och skonsamhet. Det har gjort att de idag används av 85 procent av Sveriges landsting. Dessutom samarbetar vi med vården för att driva utvecklingen av vårdhygien-produkter framåt. 

Den höga kvaliteten gör dem även väl lämpade för användning på kontor, hotell, restauranger, caféer och alla andra arbetsplatser där det är viktigt att minska smittspridningen.

Om du redan vet vad ni behöver, kan du läsa mer om våra produkter här
Eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just er.