Header varumärke Lahega

Både tuff vägsmuts och tuffa miljömål att lösa?

Vi vet att er verksamhet behöver mycket mer utöver effektiva rengöringsprodukter och vårdande vaxer för att gå runt. Att följa regelverk och möta hårda miljökrav är vår gemensamma vardag och vi har kunskapen och verktygen för att göra det enklare för er. Vi har under våra drygt 60 år i branschen skaffat oss stor erfarenhet och ett brett produktsortiment., tjänster och utbildningar för yttre och inre fordonsvård, lackkonservering, högeffektiv fordonstvätt av person- och lastbilar, transport- och entreprenadfordon samt tåg.

Utöver våra rengöringsprodukter erbjuder vi:

  • Utbildningar i hur du använder Lahega-produkterna på ett hållbart och tryggt sätt för att uppnå optimalt resultat 
  • Service för oljeavskiljare i samarbete med återvinningsföretaget Suez 
  • Översyn av arbetsmetoder för att optimera flödet och kvaliteten
  • Stöd i dialogen med kommuner samt konsultationer när det gäller regelverk, tillstånd och lagstiftning för exempelvis kemi, farligt gods och miljö. 

Vi på Clemondo kan också förenkla din vardag i bilvårdsbranschen med hjälp av vår webbaserade portal WashEye.se Där kan du enkelt kan följa er inköpshistorik och er kemikalieförbrukning samt kostnad per tvätt. Via WashEye.se kan ni även snabbt få fram kemikalielistor, säkerhetsdatablad, skyddsblad, produktbeskrivningar och underlag för egenkontroll.

Om du redan vet vad ni behöver, kan du läsa mer om våra produkter här
Eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just er.