Strovels

Lösningar som håller rent bland både maskiner och pappersarbete

För dig inom industri är kem ofta förknippat med mycket administration. Samtidigt som rengöring är en mycket viktig faktor för en optimerad process och en sund verksamhet, både inom livsmedelssektorn och industrisektorn.

Därför har vi lanserat tre nya produktserier under varumärket Strovels. 

  • En serie för generell industrirengöring 
  • En riktad mot livsmedelsbranschen
  • En mot tyngre tillverkningsindustri 

Det är tre kompletta rengöringsprogram baserade på vår erfarenhet från branschen, där fokus primärt ligger på renhållning av maskiner och anläggningar. Men i konceptet ingår även utbildning och support till dig som kund. 

I kombination med det nya konceptet som är segmenterat mot olika produktslag i branschen, till exempel kött, chark och fågel, erbjuder vi utbildningar och rådgivning skräddarsydd för respektive bransch. Utbildningarna omfattar allt från grundläggande kunskap i kemi till hur produkterna ska användas och i vilka sammanhang. 

Vi erbjuder även rådgivning för att se över hur ni arbetar med rengöringsprodukterna. Äldre utrustning kan till exempel vara svårare och mer tidskrävande att rengöra vilket kräver en genomtänkt process. 

Målet är att minska förbrukningen och få ner antalet olika produkter för att på så sätt förenkla hanteringen och det administrativa arbetet. Vi kan även hjälpa er med att alltid ha en uppdaterad kemikalieförteckning baserad era inköp vilket sparar tid när ni ska göra miljörapporter eller står inför en miljörevision. 

Strovels har utvecklat rengöringslösningar för industrin i mer än 40 år. Därför vet vi att du, förutom effektiva produkter, även behöver support och avlastning. Med andra ord så gör vi det rent och vi gör det enkelt.

Om du redan vet vad ni behöver, kan du läsa mer om våra produkter här
Eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just er.