Högtryckstvätt

Nya poleringsprodukter

Vid polering – av fordon – kan det ibland vara svårt och krångligt att komma åt mindre ytor som dörrvalv, vid dörrhandtag, på lyktglas eller registreringsskyltar. Därför kompletterar vi vårt sortiment av polermaskiner och rondeller med Kamasas minipolermaskin K 9825 samt – för minipolermaskinen – en speciellt framtagen orange polerrondell. 

Polermaskin K 9825

Minipolermaskinen är luftdriven enkel att hantera. Dess chassi är tillverkat av lättviktskomposit och väger endast 720 gram, vilket gör att du kan operera den med ett två-finger grepp. Dess motor är stark med justerbart varvtal och lågt ljud (80 dBA). 

Vid leverans ingår en rondellhållare med kardborre på 75 mm samt två polerrondeller av skum och en av lammull. 

Observera att medföljande rondeller inte går att köpa separat av Lahega Kemi. Istället rekommenderar vi polerrondellen nedan (Polerrondell Orange 77 mm)

Gå till produktsidan...


Polerrondell Orange 77 mm

Med introduktionen av minipolermaskinen från Kamasa har vi tagit fram en ny polerrondell. Rondellen är tillverkad av medelhårt skum och har kardborrefäste. Den kan användas tillsammans med flertalet rubbingar, polisher och vaxer för olika typer av polering och vaxning. 

Skummaterialet i polerrondellen är retikulerat, vilket innebär att skummet är framställd med en öppen cellstruktur. Detta minskar risken för överhettning vid användning och förenklar rengöring av rondellen.

Rondellen har en diameter på 77 mm och är 25 mm tjock. Passar Kamasa minipolermaskin eller andra polermaskiner med rondellhållare mellan 70 och 77 mm.

Gå till produktsidan...