Lahega header värdefullt vetande

Dokument och trycksaker

Nedan finns dokument för varumärket WashEye. Du hittar vår Busskatalog, konceptbroschyr, med mera. Vi hoppas att dokumenten är till nytta för dig som köper våra produkter för Industriverksamhet.

Säkerhetsdatablad och produktspecifik information hittar du under respektive produkt på  produktsidan.


download Infoblad Svanen 2013-10-04


download Produktkatalog Tåg 2012-11-22


Vår produktkatalog för tåg inkluderar produkter för att möjliga aspekter kring tvätt och vård av tåg. Vi ger dig produkter för Utvändig tvätt, Specialprodukter, produkter för Reningsverk, Invändig rengöring osv. Men vi ger dig också produkter du kan ha användning för utanför tåget, så som produkter för handhygien.

download Produktkatalog Buss 2012-11-10


Vår produktkatalog för buss inkluderar produkter för att möjliga aspekter kring tvätt och vård av bussar. Vi ger dig produkter för Utvändig tvätt, Specialprodukter, produkter för Tvätt av Motorrum och Växellåda, Reningsverk, Invändig rengöring osv. Men vi ger dig också produkter du kan ha användning för utanför bussen, så som produkter för handhygien eller produkter för din tvätthall eller verkstad.

download Koncept 2012-07-31


Vår Konceptbroschyr förklarar konceptet kring WashEye. WashEye är inte bara ett produktvarumärke utan även ett koncept som vänder sig gentemot våra fordonstvättkunder. Du kan läsa om WasEye e-rapporter, vilka produkter vi erbjuder för aktiviteter runtomkring fordonstvätt, Installation av produkter osv.

download Bag-In-Box 2009-08-27


Informationsblad om hur du använder vårt Bag-in-Box system

download WashEye e-rapporter 2009-08-27


Faktablad om WashEye e-rapporter. Vi listar fördelarna med e-rapporterna och vilka fördelar du som kund kan få ut av systemet.

download Skyddsbeläggning tvätthall 2009-08-27


Instruktionsbroschyr om hur du skyddar din tvätthall. Innehåller steg-för-steg instruktioner om hur du förbereder för skydd, hur du lägger på samt lägger om skyddsbeläggning. Inkluderar även information om hur du rengör och underhåller tvätthallen allmänt.

download QuickStart Washeye.se 2009-08-26


Vår broschyr Quick Start riktar sig till dig som använder vårt WashEye-system för redovisning och kontroll av vilka kemikalier du köper och använder, eller till dig som är intresserad av att veta mer om systemet. Broschyren är en steg-för-steg användarguide för de funktioner som finns i systemet.