Lahega header värdefullt vetande

Lahega-Prorange – Dokument och trycksaker

Nya Lahega logganNedan hittar du dokument för varumärket Lahega-Prorange. Du hittar vår produktkatalog, konceptbroschyr, produktguider med mera. Vi hoppas att dokumenten är till nytta för dig som köper våra produkter för Professionell fordonsvård.

Säkerhetsdatablad och produktspecifik information hittar du under respektive produkt på produktsidan.


download Lahega produktkatalog 2018-02-05


download Topguard 2014-09-17


Skyltoriginal för Prorange Topguard. Originalet klarar utskrift 70 x 100 cm.

download Skylt Lackskydd 2014-09-17


Skyltoriginal för Prorange Lackskydd. Originalet klarar utskrift 100 x 50 cm.

download Skylt Lackskydd 2014-09-17


Skyltoriginal för Prorange Lackskydd. Originalet klarar utskrift 70 x 100 cm.

download Toughguard Skylt 2014-09-17


Ladda ned file

download Promax 2014-08-29


Som företagare ska du se till att kemikalier som ni använder och förvarar på er arbetsplats är märkt på rätt sätt. Vid inspektion måste Arbetsmiljöverket klart kunna identifiera innehållet i dunkar och triggerflaskor och de risker som är förknippade med detta.  Genom att använda ProMax kemikalieblandare och Prorange Brukslösningsetiketter säkerställer du att uppgifter på etiketterna överensstämmer med innehållet och att rätt märkning är på plats.

download Skylt Prorange 2014-03-10


Original för Prorange-skylt,10 x 40 cm.

download Polering 2013-05-07


Lacken utsätts alltid av en yttre miljöpåverkan. Det kan vara industrinedfall, kåda, nedfall från träd, fågelspill, insekter och så vidare. Föroreningarna kan etsa sig fast i lacken och orsaka problem. Därför är det viktigt att använda rätt produkter, maskiner och tekniker när du polerar din bil.

download Skylt Prorange 2013-04-24


Original för annons eller skylt. Originalformatet är 1220 x 610 mm Lämplig att sätta upp i fönster eller tex på en vägg i en bilhall. Ladda ner högupplöst PDF-original för tryck genom att klistra in följande länk i din webläsare: https://www.dropbox.com/s/k06nmh51ryh0h5s/PrSkyltP1753High.pdf

download Guide Special Detailing 2013-03-20


Prorange Special Detailing Guide hjälper dig med vilka produkter du ska använda för att ge din bil det där lilla extra. Den ger förslag på lackprodukter, glasbehandling, glansmedel och skyddsprodukter, samt info om vad du ska använda dem till. Om du är intresserad av vilken sorts polertrissa och maskin du ska använda till lackskydden kan du titta på vår Pad Selection Guide.

download Guide Interior Detailing 2013-03-20


Prorange Interior Detailing Guide hjälper dig identifiera produkter för att rengöra bilens interiör samt vilken typ av rengöring produkterna används till. Vi listar bland annat några av våra tillbehör samt produkter för rengöring av ytor som textilier, plast, gummi och skinn/läder, samt glansmedel och luktuppfriskare.

download Guide Washbay 2013-03-19


Prorange Washbay Guide hjälper dig hitta vilken produkt du behöver för att rengöra olika typer av smuts på bilens exteriör. Guiden ger dig också information om huruvida du ska använda produkterna koncentrerade eller om de behöver spädas.

download Guide Exterior Detailing 2013-02-06


Exterior Detailing Guide hjälper dig att välja vilken produkt du behöver för att åtgärda särskilda ytfel på bilens lack. Vi listar produktförslag på rubbingar, polish, vaxer och lackskydd som hjälper dig åtgärda problem som apelsinskalsyta, etsade fläckar, repor av olika slag, oxidationer och polerrosor. Om du är intresserad av vilken sorts polertrissa och maskin du ska använda till produkterna kan du titta på vår Pad Selection Guide.

download Guide Pad Selection 2013-02-06


Pad Selection Guide listar produkter från våra produktkategorier Exterior Detailing och Special Detailing, och hjälper dig hitta rätt polerrondell och polermaskin till de produkter du vill använda: rubbing, polish, vax och lackskydd. Guiden kan med fördel användas i kombination med Exterior Detailing Guide och Special Detailing Guide som förklarar vilka problem produkterna åtgärdar.

download Säljblad Polertillbehör 2012-11-19


Med rätt utrustning, medel och tillbehör så blir jobbet både bättre gjort och roligare. Med de har tillbehören så håller du enkelt ordning på arbetsplatsen och polerstaget gör att du får en bättre arbetsställning.

download Toughguard 2012-01-03


”Denna bilen är behandlad med TOUGHGUARD™ 2-komponents lackskydd” Original för blad eller skylt att sätta på behandlad bil.

download Skylt Prorange 2011-09-26


Original för annons eller skylt. Originalformatet är 3m x 50 cm. Lämplig att sätta upp på tex en vägg i en bilhall. Ladda ner högupplöst PDF-original för tryck genom att klistra in följande länk i din webläsare: https://www.dropbox.com/s/epcjxv17m18pjov/PrSkyltP1507High.pdf

download Pro Tool produktblad 2011-06-20


Pro Tool är svensktillverkad och exklusivt för oss. Maskinen är en vibrationsdämpad oscillerande polermaskin för polering av bil, husvagn, båt mm. Bladet innehåller teknisk information.

download Glassguard Folder 2011-02-16


En trycksak om något av våra varumärken eller affärsområden.

download Prorange Training Center 2010-11-01


Vår folder Prorange Training Center berättar mer om våra rekondutbildningar som vi arrangerar.

download B2B – Produktkatalog 2009-07-29


Prorange B2B produktkatalog med allt du kan tänkas behöva till din verksamhet. Vi förbehåller oss rätten att ändra i produktkatalogen. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och fel i artikelinformationen, samt för att en viss vara tagit slut eller utgått ur sortimentet.

download Konceptbroschyr 2009-07-29


Vår konceptbroschyr för Prorange går igenom de olika delarna som ingår i konceptet: Produkter, Support, Utbildning och Marknadsföring. En broschyr för dig som är intresserad av och vill veta mer om konceptet.